Wie ben ik?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hallo! Ik ben Nancy Van Heurck, ervaren HR professional en loopbaancoach.

Met een diploma talen op zak trok ik in 2004 de wijde bedrijfswereld in.

Mijn diepe interesse in mensen, dreef me al snel in de richting van Human Resources.

Ik deed ervaring op als recruiter binnen de technologische en digitale sector. Een boeiende sector die snel evolueert en vele veranderingen met zich meebrengt.

In 2011 kreeg ik via mijn nieuwe werkgever de kans om mijn echte talenten te ontdekken via een persoonlijk groeitraject.

Nieuwsgierig als ik altijd was, liet ik deze kans niet onbenut.

Verwonderd was ik wel om te ontdekken hoe weinig ik nog zelf aan het stuur stond van mijn eigen leven of carrière. En hoezeer ik geleefd werd door de hectiek van alledag en mijn eigen vastgeroeste overtuigingen en patronen.

“It’ s not death that we should fear but never starting to live.”

Het was heerlijk om terug in contact te komen met die zaken die voor mij echt belangrijk waren en mijn leven terug stap voor stap vandaaruit te sturen.

Ik ging tijdelijk 4/5de werken en leerde opnieuw luisteren naar mijn lichaam. I.p.v. mijn geliefde actiesporten zoals mountainbiken en hardlopen, koos ik tijdelijk voor meer rust en kwam zo weer terug in balans.

Ik kreeg de mogelijkheid om door te groeien tot HR manager. De meest logische volgende stap op dat moment. Dankzij het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen dat ik ondertussen had kunnen opbouwen, durfde ik te kiezen voor datgene wat mij op langere termijn gelukkiger en succesvoller zou maken.

Op persoonlijk vlak ontdekte ik dat paarden nog steeds diep in mijn hart zaten. 20 jaar lang had ik niets meer met paarden te maken gehad terwijl dat zoiets belangrijks voor me was. Uiteindelijk kocht ik in 2015 mijn eigen paard. Iets wat mijn grootste kinderdromen overtrof, maar een diep onbewust verlangen vervulde.

Op professioneel vlak, schoolde ik me bij tot KernTalenten analist, coach én paardencoach. Mijn passie voor paarden en mensen ontmoetten elkaar in mijn werk.

Dankzij het persoonlijke groeitraject voorkwam ik mijn burn-out en kwam ik op de voor mij ideale job terecht: freelance recruitment partner en loopbaancoach. Een win voor mezelf en ook voor mijn werkgever!

Via de groeitrajecten van Working Skills, wil ik ook andere mensen gelukkig maken met een job die helemaal bij hen past!

Wil jij voor jezelf of een van je werknemers een groeitraject opstarten?

Plan hier je vrijblijvende kennismakingsgesprek in of contacteer me rechtstreeks via nancy@workingskills.be of 0032 478 44 75 25.

Tot binnenkort!

Nancy

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

"Do you survive or thrive? Let us thrive! Let us run towards the next adventure! Let us be the kind of person that runs to life, like children running in search of Easter eggs: full of wonder.” — Jason Alexander Wauters – Founder & Teacher of EDEN – Escuela Del Equilibrio Natural