Teamdag

Willen jullie
  • een bijzondere dag ervaren samen met het team?
  • ruimte krijgen voor ieders persoonlijke groeithema en ontdekken hoe jullie elkaar als team hierin verder kunnen ondersteunen?
  • elkaar beter leren kennen en groeien als team (samenwerking, communicatie, meerwaarde binnen de organisatie, …)
Hoe pakken we dat aan?

Dagdeel 1: Wat zijn onze KernTalenten?

Op voorhand, krijgt elk teamlid een KernTalentenontdekking. Dit is een individuele sessie waarbij het persoonlijke KernTalentenprofiel opgemaakt wordt en waarvan elk teamlid achteraf ook zijn/haar volledige rapport dat levenslang bruikbaar is, persoonlijk ontvangt.

Op de teamdag zelf, nemen we de tijd om elkaars KernTalenten profiel en dat van het team beter te leren kennen.

Dagdeel 2: Dansen met paarden!

Een individuele initiatiesessie ‘dansen met paarden’ waarbij we licht schijnen op ieders groeithema en samen als team reflecteren over hoe we elkaar hierin verder kunnen blijven uitdagen en ondersteunen.

We werken rond vaardigheden van persoonlijk leiderschap en versterken de onderlinge samenwerking en communicatie alsook de innovatie- en creatiekracht van het team.


Praktisch

De individuele KernTalentenontdekking duurt 1u30 en wordt min. 1 week voor de teamdag ingepland.

De teamdag zelf is van 9u tot 17u en gaat door op de weide te Sint-Katelijne-Waver. Met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf de E19. Met de trein, op 5 min. wandelen van het station Sint-Katelijne-Waver (nabij Mechelen).

Elk seizoen heeft zo zijn charme en thema. De locatie is back to basics en geeft ons de mogelijkheid sterker te verbinden met de (onze) natuur.

Er zijn schuilmogelijkheden, maar we willen vooral buiten in de natuur bezig kunnen zijn. We plannen best 1 dag in samen met een back-up datum voor indien het weer ons zou beletten de teamdag te laten doorgaan op de eerste datum.

Teamdagen kunnen doorgaan van april tem september.


Jouw investering?

Voor zelfstandigen en bedrijven:

280 EUR excl. BTW/KernTalentenontdekking incl. rapport dat levenslang bruikbaar is.

vanaf 800 EUR excl. BTW/teamdag voor kleine teams van max. 4 personen.

Prijs voor grotere teams op aanvraag.

Voor particulieren:

125 EUR incl. BTW/KernTalentenontdekking + 50 EUR incl. BTW voor het rapport dat levenslang bruikbaar is.

vanaf 500 EUR incl. BTW/teamdag voor kleine teams van max. 4 personen.

Prijs voor grotere teams op aanvraag.

Inbegrepen:  koffie, thee, water + 10 en 4 uurtje. Lunchpakket zelf mee te nemen. Mogelijkheid om te kiezen voor een potluck arrangement. Hieraan is geen extra kost verbonden. Ik zorg dan nog wel voor de nodige communicatie hierrond + extra bestek en servies.

Een teamdag organiseren voor juLLIE team?

Plan hier je vrijblijvende kennismakingsgesprek in of contacteer me rechtstreeks via nancy@workingskills.be of 0032 478 44 75 25.

Tot binnenkort!

Nancy

"Do you survive or thrive? Let us thrive! Let us run towards the next adventure! Let us be the kind of person that runs to life, like children running in search of Easter eggs: full of wonder.” — Jason Alexander Wauters – Founder & Teacher of EDEN – Escuela Del Equilibrio Natural